Venteliste

12 mai 2023 08:00NoA | The North Alliance

Norge trenger 250.000 nye arbeidsplasser innen 2030 for å opprettholde velferdssamfunnet, og de fleste toppledere har vekst som sin viktigste prioritet.

Hva kjennetegner bedriftene som virkelig lykkes med lønnsom vekst? Og hvordan kan vi skape flere vekstbedrifter?

DN har siden 2003 presentert de råeste vekstbedriftene i Norge gjennom årlige gasellekåringer. I 2022 ble 2 % av norske bedrifter Gaseller, og disse står for nesten 50 % av alle nye arbeidsplasser. Sammen med DN har vi i NoA gjennomført et studie for å forstå hva som kjennetegner bedriftene som blir Gaseller, og hva andre kan lære av disse for å sikre økt vekst.

På BrainFood får du høre om 13 kjennetegn, tre etapper av en typisk vekstreise, typiske fallgruver underveis - og du får møte 3 av Norges mest spennende vekstselskap som forteller om sin reise.

Anita Krohn Traaseth
Founder & Creative director- KROHN and former CEO of Innovation Norway

Les mer

Pål Ødegaard
Chief Growth Officer - Dibber

Les mer

Hege Oustad
Managing Director - Tripletex

Les mer

Program

08:00

Frokost

08:30

Hva kjennetegner norske vekstselskaper?

Christian Søgaard, CEO i NoA Consulting, har bygget vekstbedrifter som strategikonsulent i 15 år. Nå deler han 13 kjennetegn på norske vekstbedrifter, basert på NoAs studie av Gasellebedrifter i samarbeid med Dagens Næringsliv.

Read more
Christian Søgaard
CEO NoA Consulting
08:50

Vekstreise - Tripletex

Tripletex ble nylig kåret til Gaselle for 8. året på rad (!). De utvikler og tilbyr et kompromissløst og ekstremt brukervennlig økonomisystem til sine 89.000 kunder. Hege Oustad forteller om den imponerende reisen og viktigheten av kulturbygging for å sikre rask og lønnsom vekst.

Read more
Hege Oustad
Managing Director - Tripletex
09:05

Vekstreise - Dibber

Dibber har blitt en global aktør innen early childhood education, og drives av å gi flest mulig barn en best mulig start på livet. Nå bygger de barnehager og skoler i hele verden, blant annet i India, Polen og Sør-Afrika. Pål Ødegaard forteller om de heftige ambisjonene fremover og hvordan de bygger en global organisasjon og merkevare fra Norge.

Read more
Pål Ødegaard
Chief Growth Officer - Dibber
09:20

Vekstreise - KROHN

Få kjenner så mange vekstbedrifter i Norge som Anita Krohn Traaseth, som ledet Innovasjon Norge i flere år. Nå bygger hun for første gang sitt helt eget selskap innen slow fashion. Anita deler harde fakta og forteller om hvordan hun på rekordtid har bygget en liten vekstrakett med globale ambisjoner.

Read more
Anita Krohn Traaseth
Founder & Creative director- KROHN and former CEO of Innovation Norway
09:40

Paneldebatt

Hege, Pål og Anita diskuterer hvordan hvordan vi kan sikre flere vekstbedrifter i Norge fremover - og hva vi kan lære av de som allerede lykkes. Paneldebatten ledes av Christian fra NoA.

Read more
10:00

Vi runder av

Takk for denne gang!

Read more

Praktisk Info

    • Tid: Fredag 12 mai kl. 08.00 - 10:00
    • Sted: NoA Norge, Wergelandsveien 15, 0167 Oslo
    • Vi har plass til ca 100 pers, first come first served.
    • PS: Arrangementet blir ikke streamet.


    Venteliste