Gratis Påmelding

8 september 2022 08:00-09:30The North Alliance

Utfordrere kan skapes av både etablerte konsern og oppstartsselskaper som ønsker å bryte med satte bransjestandarder og forretningsmodeller. De etablerte aktørene har ofte verdifull erfaring og distribusjonskraft, mens de nye har en unik mulighet til å frigjøre seg fra gamle strukturer og systemer. Felles for dem begge er at de må definere et tydelig satsingsområde og rigge organisasjonen for rask utvikling og vekst.

Så hvordan identifisere og utnytte en mulighet til å skape en utfordrer, for deretter å skape fart ut i markedet?

I denne utgaven av NoA Brainfood forteller produktutviklerne i Unfold om noen av ingrediensene som trengs, med konkret lærdom fra to nyetablerte utfordrere: Norges nye flyselskap Flyr, og håndverkstjenesten Steddy fra Mestergruppen.

Hvem skal snakke?

Max Berg
Product lead, Unfold (Steddy)

Max jobber med strategi og digital produktutvikling i Unfold, og har flere års erfaring innen merkevarebygging og kommunikasjon. Han har jobbet i skjæringspunktet mellom ny teknologi og gode brukeropplevelser i mer enn ti år, i blant annet Katachi Magazine og Trigger. I Unfold har Max vært sentral i hele produktutviklingsløpet med å bygge gode merkevarer og brukeropplevelser for flere selskaper, senest for den nye norske håndverkstjenesten Steddy.

Les mer

Andreas Ziener
Product lead, Unfold (Flyr)

Andreas leder flere produktteam som jobber med å utvikle selskaper, digitale produkter og merkevarer i Unfold. Han har arbeidet med det nye norske flyselskapet Flyr helt siden oppstarten, og vært involvert i alt fra strategi, posisjonering, navn, merkevare og produktvisjon, til den løpende utviklingen av selskapets digitale produkt. Fra tidligere har Andreas flere års erfaring innen merkevarebygging og kommunikasjon, og kom til Unfold fra stillingen som Senior Strategist i PR-byrået Manifest i London.

Les mer

Praktisk Info

    • BrainFood får du i NoA-huset i Wergelandsveien 15 (ved Slottsparken)
    • Frokost serveres fra kl. 08.00 og presentasjonene begynner kl. 08.30. Arrangementet er ferdig kl 09.30.
    • Det er kun frokost og plass til 50 personer på arrangementet, som ikke vil streames.


Gratis Påmelding